جشن کارگری همزمان با روز شیراز در شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز، همزمان با هفته کار و کارگر و روز شیراز، جشنی با حضور مسئولان استانی و مدیران صنایع در شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات استان فارس، فرماندهان ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه الله، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، رئیس سازمان بسیج مهندسین و صنعت فارس، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شیراز و جمعی از مدیران صنعتی همراه بود.

در این آیین از خانواده شهید علی رنجبر اسلاملو، شهید شاخص کارگری، تجلیل به عمل آمد. همچنین از کارگران نمونه شهرک و مدیرانی که در “جنگ رمضان” فعالیت مستمر داشتند، تقدیر شد.

در ادامه مراسم، احکام قهرمانی جام فوتبال شهید علی رنجبر اسلاملو به تیم‌های برتر اهدا گردید. تیم‌های “شهدای کارگر بسیج”، “شرکت شهرک‌های صنعتی فارس” و “شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز” به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند و تیم “انتظامات شهرک صنعتی بزرگ شیراز” نیز به عنوان تیم اخلاق معرفی شد.

مسابقات ورزشی هفته کار و کارگر با هدف تقویت نشاط اجتماعی، همدلی، ارتقای سلامت جسم و روح و تحکیم روحیه کار جمعی برگزار شده بود. همچنین در این مراسم از مدیران شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز که در کنار مدیران صنعتی و به عنوان یاری‌رسان فعالیت داشتند، تجلیل شد.

این هفته فرصتی ارزشمند برای ارج نهادن به مقام تلاشگران عرصه تولید، صنعت و خدمت است.