جلسه هم اندیشی با مدیران سرپرستی بانک سپه استان فارس

به گزارش شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز؛ جلسه هم اندیشی در تاریخ دوم اردیبهشت ماه 96 بین شرکت خدماتی و صنعتگران شهرک صنعتی بزرگ شیراز با مدیران سرپرستی بانک سپه استان فارس جهت حمایت واحد های تولیدی و تامین مالی سرمایه در گردش صنعتگران برگزار گردید.

مدیرعامل شرکت خدماتی  شهرک صنعتی بزرگ شیراز در این باره گفت: با توجه به اینکه اختیارات و توان بانک های دولتی به مراتب بیشتر از بانک های خصوصی است ، از مدیران بانک سپه استان فارس در راستای نیاز صنعتگران به ارائه خدمات هر چه بیشتر و  ساز و کاری جهت تسهیل شرایط خدمت رسانی به صنعتگران دعوت به عمل آمد.

باصری افزود: در این جلسه مقرر گردید با پیگیری های مدیریت بانک سپه استان فارس،باجه بانک سپه به شغبه تبدیل شود و همچنین راهکارهای جهت ارائه و تخصیص حد اعتباری به صنعتگران،شهرک صنعتی بزرگ شیراز،اندیشیده و ابلاغ گردد.

در ادامه مدیر شعب بانک سپه استان فارس با اشاره به اینکه شهرک صنعتی شیراز،چهارمین شهرک صنعتی بزرگ کشور می باشد بیان نمود: شهرک صنعتی بزرگ شیراز واحد های  صنعتی و تولیدی خوبی دارد که از حمایت های بانک سپه استفاده نموده اند،بانک سپه همیشه در بین صنعتگران بوده و حمایت های لازم را ارائه داده است.



 محمدعلی  شمشیریدر ادامه گفت:امسال هم مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی و تولید-اشتغال نامگذاری نمودند،وظیفه ما این است که در شهرک صنعتی حضور بیشتر داشته باشیم.

وی افزود: بحث های خوبی در جلسه مطرح شد و برنامه کلی بانک حمایت از تولید و کمک به واحد های تولیدی جهت افزایش ظرفیت و تامین مالی و سرمایه در گردش و حضور هر چه بشتر بنگاه اقتصادی کشور بانک سپه در کنار صنعتگران می باشد. که ان شاالله بتوانیم حضور پررنگ تری در عرصه صنعت کشور داشته باشیم.




مهندس باصری مدیر شهرک شیراز باصری شهرک صنعتی شیراز باصری صنعت